• SUPPLEMENTS FOR THE SERIOUS™
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
SUPPLEMENTS FOR THE SERIOUS™

Om Oss

Kroppsbygget.com bedrivs idag av KroppsBygget i Norden och är en av Sveriges ledande webbutiker inom kosttillskott, träningstillbehör och träningskläder. Vi från starten erbjöd vi  varumärken från bl.a. Sverige, USA och övriga Europa, från välkända varumärken till såväl mer anonyma varumärken. Från 2017 började vi sadla om vårt sortiment till ett mer närproducerat och svenskt sortiment. Dels för att kunna garantera ett högkvalitiva råvaror men främst ur ett miljökompenserat perspektiv. Grunden har från start varit att kunna erbjuda ett brett och högkvalitativt sortiment med endast noga utvalda produkter utifrån kundens intresse.

Något som satt KroppsBygget på framkant i branschen är vår starka fokus på snabba leveranser, bra priser till slutkunsument samt snabb och effektiv kundservice.

Kroppsbygget.com har expanderat i full fart under 2017 års start. Detta genom att innoativt och aktivt arbeta banbrytande för att finna nytänkande vägar för för att bemöta upp kundens efterfrågan där vi alltid sätter dig som kund i fokus. Målvisionen är att ständigt utveckla Kroppsbygget.com mot att forsätta vara en av de ledande aktörerna inom branschen kosttillskott,i både vad service, sortiment och produktutbud.

I samband med den snabba expantionen i början av 2017 beslutade vi får att uppdatera och bygga oss en helt ny hemsida. Detta innebar en helt ny layout, nya funtioner, effektivare shopping för dig som kund, snabbare leveranstider och ännu snabbare support. I kombination med nylanseringen av www.kroppsbygget.com utökade vi även vårt sortiment av varumärken på kosttillskott, träningskläder och träningstillbehör. Detta för att tillgodose våra befintliga kunder såväl som nya kunder med en bredd som ska täcka alla våra kunders behov.

Några av våra starka sidor som e-handelsföretag är:

  • Snabba leveranser
  • Förmånliga priser
  • Snabb support

Vi har har redan från starten 2013 satt kunden i fokus och tror starkt på en god kommunikation, för att bemöta kundens intresse, och detta kommer fortsätta att vara våra ledord.